Ιστορικό

Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων

 

Εν μέσω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, ο ρόλος της διαπραγμάτευσης απαιτήσεων γίνεται ακόμη πιο σημαντικός και οι ευθύνες των ανθρώπων που ασχολούνται με το αντικείμενο ακόμη μεγαλύτερες.

Η ανάδειξη της αποδοτικής και αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων οδήγησε στη δημιουργία του ΕΣΕΔΑ.

Ο ΕΣΕΔΑ δημιουργήθηκε το 2005 από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου διαπραγμάτευσης απαιτήσεων, που απασχολούν περίπου 3.000 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες - μέλη του Συνδέσμου τηρούν απαρέγκλιτα αυστηρό Κώδικα Δεοντολογίας ενώ συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους πιστοδοτικούς οργανισμούς και εταιρείες που περιλαμβάνουν τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες τηλεφωνίας, ασφαλιστικές εταιρείες, ΔΕΚΟ και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις, με σύμβαση συνεργασίας στα πρότυπα που έχει ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος και η οποία διασφαλίζει απολύτως την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών.

Ο ΕΣΕΔΑ είναι μέλος του FENCA, του συλλογικού ευρωπαϊκού οργάνου των εταιρειών διαπραγμάτευσης απαιτήσεων.


Πρόσφατα Νέα

Σεπ
24

Χρυσοπληρώνουν τις εισπρακτικές εταιρείες οι τράπεζες

Ακριβά πληρώνουν οι τράπεζες την είσπραξη οφειλών από μη εξυπηρετούμενα δάνεια, με τα έσοδα από εισπράξεις να ισοφαρίζουν το κόστος αυτών..

 »
Δεκ
12

Ο ΕΣΕΔΑ χορηγός του 3ου Συνεδρίου Credit Risk Management της ICAP

Εξαιρετικά επίκαιρο στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία ήταν το 3ο Συνέδριο Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου
που διοργάνωσε η ICAP με χορηγό τον ΕΣΕΔΑ..

 »