Ιστορικό

Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων

 

Εν μέσω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, ο ρόλος της διαπραγμάτευσης απαιτήσεων γίνεται ακόμη πιο σημαντικός και οι ευθύνες των ανθρώπων που ασχολούνται με το αντικείμενο ακόμη μεγαλύτερες.

Η ανάδειξη της αποδοτικής και αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων οδήγησε στη δημιουργία του ΕΣΕΔΑ.

Ο ΕΣΕΔΑ δημιουργήθηκε το 2005 από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου διαπραγμάτευσης απαιτήσεων, που απασχολούν περίπου 3.000 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες - μέλη του Συνδέσμου τηρούν απαρέγκλιτα αυστηρό Κώδικα Δεοντολογίας ενώ συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους πιστοδοτικούς οργανισμούς και εταιρείες που περιλαμβάνουν τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες τηλεφωνίας, ασφαλιστικές εταιρείες, ΔΕΚΟ και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις, με σύμβαση συνεργασίας στα πρότυπα που έχει ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος και η οποία διασφαλίζει απολύτως την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών.

Ο ΕΣΕΔΑ είναι μέλος του FENCA, του συλλογικού ευρωπαϊκού οργάνου των εταιρειών διαπραγμάτευσης απαιτήσεων.


Πρόσφατα Νέα

Μαϊ
18

Χαιρετισμός – Ομιλία Α.Αγγελίδη στο 4ο NPL Summit 2022

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιριων Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων, τον οποιο εκπροσωπω, η πρόσκληση να απευθύνω χαιρετισμό στο 4ο NPL Summit...

 »
Μαρ
26

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε LiveOn Digital Event, NPL Summit 2021 - «NPL Market in Total Transformation» , με συμμετοχή του προέδρου του ΕΣΕΔΑ κ. Ά. Αγγελίδη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες του NPL Summit 2021 - «NPL Market in Total Transformation»...

 »