Τα Νέα του ΕΣΕΔΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΕΣΕΔΑ καλωσορίζει το νέο του μέλος - Τα Νέα του ΕΣΕΔΑ

 

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στις εταιρείες που απαρτίζουν τον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιρειών Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων (ΕΣΕΔΑ), αυξάνοντας τον αριθμό τους σε δώδεκα.

Πρόκειται για την εταιρεία D.MAN A.E, μέλος του Ομίλου FIRST DATA, η οποία και δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2006. Η εταιρεία D.MAN παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης οφειλετών και πλαισιώνεται από έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη του κλάδου.

Η ενεργός συμμετοχή μιας ακόμα εταιρείας του κλάδου στον ΕΣΕΔΑ, θα συνδράμει σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύνδεσμος για την εξυγίανση του κλάδου και τη δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας. Η ομαλή λειτουργία του κλάδου είναι προς το συμφέρον, όχι μόνο των καταναλωτών, αλλά και των 3500 ανθρώπων που απασχολούνται στον τομέα αυτό. Ο Πρόεδρος του ΕΣΕΔΑ, Δημήτρης Ψαράκης, καλωσόρισε τη νέα εταιρεία δηλώνοντας σχετικά: «Η ένταξη μιας ακόμα αξιόπιστης και δυναμικής εταιρείας στον ΕΣΕΔΑ, ενισχύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που ,εδώ και αρκετά χρόνια, κάνουμε όλοι στο σύνδεσμο. Προσπάθεια για τη δημιουργία ενός πλαισίου λειτουργίας που θα αποδίδει και στους χιλιάδες εργαζόμενους των εταιρειών μας αλλά και στους καταναλωτές. Εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών απαιτείται, περισσότερο από ποτέ ,η συνεργασία δυνάμεων για τη διασφάλιση των συνθηκών εκείνων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.»


Ανοικτή Γραµµή Επικοινωνίας