Τα Νέα του ΕΣΕΔΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Ο ΕΣΕΔΑ (Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων) παρουσιάζει το ανανεωμένο www.eseda.gr

 

Ολοκληρωμένη και άμεση ενημέρωση για μέλη και επισκέπτες,
ανοικτό παράθυρο διαλόγου με τους καταναλωτές

 

Ο ΕΣΕΔΑ ανοίγει τις πόρτες της ενημέρωσης σε ενδιαφερόμενους, καταναλωτές και μέλη, με τον ανανεωμένο ιστότοπό του, www.eseda.gr.

Με στόχο την αμεσότερη και πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον Σύνδεσμο, το www.eseda.grπεριλαμβάνει πλούσιο υλικό για την ιστορία του, τα μέλη του, πληροφορίες για τις προϋποθέσεις των εταιρειών που επιθυμούν να εισέλθουν στον ΕΣΕΔΑ ενώ αφιερώνει ειδικό χώρο για την ενημέρωση των δικαιωμάτων των καταναλωτών.

Στον ιστότοπο, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τη συμβολή του Συνδέσμου στη διαμόρφωση ενός αυστηρού σταθερού ρυθμιστικού πλαισίου και ειδικότερα για τις θέσεις του επί του νόμου για τις εταιρείες ενημέρωσης – διαπραγμάτευσης καθώς και για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Στην ενότητα «Κοντά στον Καταναλωτή» οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και τα δικαιώματά τους. Στο info@eseda.gr ο ΕΣΕΔΑ περιμένει την αλληλογραφία των ενδιαφερομένων για σχόλια και παρατηρήσεις, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Παράλληλα, συνεχίζει να λειτουργεί η ειδική γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 210 3362262.

Το www.eseda.gr έχει νέα, δυναμική εικόνα και σύγχρονο σχεδιασμό, είναι διαθέσιμο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και προσφέρει εύκολη πλοήγηση και πλούσιο πληροφοριακό υλικό.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Ψαράκης, δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή τη λειτουργία του νέου ανανεωμένου ιστότοπου του ΕΣΕΔΑ, καλούμε τους πολίτες να ενημερωθούν για το Σύνδεσμο και τις δράσεις του και να επικοινωνήσουν μαζί μας. Στοχεύουμε σε ένα ανοικτό παράθυρο διαλόγου με τους Καταναλωτές ώστε να συνεχίσουμε τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και τις προσπάθειες μας για τη σωστή εφαρμογή ενός σταθερού θεσμικού πλαισίου για τη ρύθμιση της αγοράς μας». 

 

Παράλληλα, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΕΔΑ. Η νέα σύνθεσή του έχει ως εξής:  

1.  Πρόεδρος :               Ψαράκης  Δημήτριος (Cycle Credit Α.Ε.)

2.  Αντιπρόεδρος:           Χρυσοχόου   Μιχαήλ (EFS - Executive Α.Ε.)          

3.  Γεν. Γραμματέας:      Λυκούρας  Δημήτριος (Veritas Bureau A.E.)

4.  Ταμίας:                    Αγγελίδης  Αγγελος (Fintrust A.E.)

5.  Μέλος:                     Αραβανής Γεώργιος (Mellon Contact Services Α.Ε.)

6.  Μέλος:                     Καρώνης Μαρίνος (Con Trust A.E.)

7.  Μέλος:                     Καρώνης  Νικόλαος (Status Α.Ε.)               

8.  Μέλος:                     Ραπακούλιας Αναστάσιος (FirstCall A.E.)

9.  Μέλος:                    Τσακιρίδης  Λύσανδρος (EOS Matrix A.E.)

 

Σχετικά με τον ΕΣΕΔΑ

Ο ΕΣΕΔΑ (Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων) δημιουργήθηκε το 2005 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου διαπραγμάτευσης απαιτήσεων. Σκοπός του ΕΣΕΔΑ είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός σταθερού θεσμικού πλαισίου για τη ρύθμιση της αγοράς στην οποία εξειδικεύεται και τη σωστή εφαρμογή του. Σήμερα, οι εταιρείες-μέλη του ΕΣΕΔΑ απασχολούν περίπου 3.000 εργαζόμενους. Οι εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου συνεργάζονται με όλες τις μεγάλες πιστοδοτικές εταιρείες και οργανισμούς και τηρούν απαρέγκλιτα αυστηρό Κώδικα Δεοντολογίας. Ο ΕΣΕΔΑ είναι μέλος του FENCA, του συλλογικού ευρωπαϊκού οργάνου των εταιρειών διαπραγμάτευσης απαιτήσεων.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Βάλια Bανέζη, CIVITAS Ketchum, ' 210 - 6852400, v.vanezi@civitas.gr


Ανοικτή Γραµµή Επικοινωνίας